BİNGÖL / GENÇ - Genç Fen Lisesi

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Liselerde Bilim Uygulamaları'' Programı kapsamında okulumuzda Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mücahit DENER danışmanlığında  10.Sınıf öğrencileri tarafından ''YAPAY ZEKA''alanında panel düzenlenmiştir.Panelde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

DEYİMLER VE ATASÖZLERİ OKUMALARI

Milli Eğitim Bakanlığının ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında Şubat ayı etkinliği olan Deyimler ve Atasözleri okumaları ile ilgili sınıf içinde yapılan Anlat Bakalım etkinliği ile Atasözleri/Deyim resimleme çalışmaları Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Zeynep BEKİ YALINKILIÇ ve öğrenciler tarafından okul panosu oluşturularak resim sergisi yapıldı.Yapılan etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir KAYA ,okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Liselerde Bilim Uygulamaları'' Programı kapsamında okulumuzda Biyoloji öğretmenimiz Emine AYDIN danışmanlığında  9.Sınıf öğrencilerimiz tarafından ''ORGANİK TARIM''alanında panel düzenlenmiştir.Panelde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Ock

Oku-yorum-yazı-yorum projesi kapsamında okulumuz 10-A sınıfı öğrencileri panel gerçekleştirdi.KUTADGU BİLİG'in anlatıldığı panel, katılımcılar tarafından tam not aldı.İlçe Milli eğitim Müdürü sayın Mahir KAYA ve diğer kurum amirlerinin katıldığı panelde öğrencilerimiz Yusuf Has Hacip'in eseri olan Kutadgu Bilig'i etraflıca anlattı.Programda emeği geçen okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Zeynep BEKİ YALINKILIÇ ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

okulmuzun tercih bilgileri...

Tem

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş MERKEZLİ  meydana gelen depremlerden dolayı okul binamızın  deprem dayanımı testleri yapılmış ve sonuçları düşük olduğu tespit edilmiştir. Valilik oluru ile okulumuz Genç Fen Lisesi, Şehit Murat Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına geçici olarak taşınması kararı alınmıştır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Şehit Murat Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında eğitim faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Okulumuzun yeni adresi: Kültür Mah. Diyarbakır Yolu Üzeri /Öğretmen Evi Karşısı